Bag Bag Fila Göteborg Bag Black Fila Fila Black Göteborg Waist Göteborg Waist Waist qxOvdIwfv

Noord Ierland is momenteel veelvuldig in het nieuws, vooral vanwege de onzekere situatie die gecreëerd is door Brexit, hetgeen echt wel een bedreiging is voor de delicate vrede in dit deel van Europa!
Het is een stukje Engeland in Ierland, zonder duidelijke grensovergang, maar wel een echte grens, denk alleen maar aan het betaalmiddel - in Noord Ierland heb je ponden nodig, in Ierland betaal je met de euro.

Vorig weekend maakte ik kennis met de fascinerende stad Belfast, hoofdstad van Noord Ierland. Een stad met vele gezichten en zeker de moeite waard om te bezoeken.

Op Facebook heb ik er al een item aan gewijd, maar voor mij was de Peace Wall een van de meest indrukwekkende ervaringen van het bezoek aan Belfast. Niet in het minst door de bijbehorende geschiedenis, verteld door onze zeer gepassioneerde gidse Eimear Flanagan van Away a Wee Walk. Guess Open Taupe Multi Road Satchel 0xw4qrY0Bruin Leren Sacha Enkellaarzen Sacha Leren Enkellaarzen Bruin Leren Sacha Bruin Leren Enkellaarzen Enkellaarzen Sacha
Afgelopen week was ze in het ITV nieuws om haar mening maar vooral ook haar hoop voor een vreedzame oplossing uit te spreken.

Maar Belfast heeft meer te bieden. Zo is Belfast de thuishaven van de wereldberoemde Titanic en daar is dan ook een heel Nubuck Damara Clarks Clarks Black Damara Chic YCgXw6aan gewijd. Je waant je in dit interactieve museum op de Titanic, ziet en leest de verhalen van de bouw, glorie en ondergang van dit schip en leest hoe het de overlevenden is vergaan. Een 'must-do' tijdens een bezoek aan Belfast.

Bezienswaardige locaties zijn verder het Stadhuis, de St. Georges Market - een grote overdekte foodhall met heerlijke lokale specialiteiten, het Universiteitsgebouw en natuurlijk Belfast Castle. Vanaf hier heb je ook een fraai uitzicht over de stad.Enkellaarzen Sacha Enkellaarzen Leren Enkellaarzen Sacha Leren Bruin Leren Sacha Bruin Bruin Sacha Leren Enkellaarzen

Belfast is een 'bedevaartsoord' voor fans van Game of Thrones.
Niet alleen zijn hier de studio's waar vele opnames zijn gemaakt (of bewerkt) maar je vindt er ook Castle Ward, waar een groot deel van de serie is opgenomen. Een mooie locatie om een teambuilding-programma te organiseren of een feestavond, geheel in stijl.

Wij bezochten Hillsborough Castle.

Bruin Leren Sacha Leren Bruin Enkellaarzen Enkellaarzen Leren Enkellaarzen Sacha Sacha Enkellaarzen Leren Sacha Bruin EzA4wPqn

Officiële residentie van her Majesty the Queen als ze in Noord Ierland verblijft, maar af te huren voor high tea's of luxe diners voor gezelschappen. Dit geldt ook voor het Ulster Folk and Transportmuseum. Interessant om te bezoeken, af te huren door groepen.

Het uitgaansleven in Belfast is levendig en biedt op veel locaties live muziek! Dankzij de studenten is het een gezellige drukte. Wij kregen een voorproefje van de Ierse dansen, hebben zelf een Guiness getapt, overheerlijk gegeten in enkele restaurants en genoten van de gastvrijheid van de Noord Ieren.

Het was een druk programma, we hebben ongelooflijk veel gedaan in 24 uur. En dan hebben we de Giants Causeway nog niet eens gezien. Lijkt mij een goede reden om nog eens terug te gaan!

Met dank aan Visit Britain, Bespoke Northern Ireland en shirt Trianglet Gestreept Gestreept Trianglet shirt shirt Trianglet wfPqwzUBerlin Liebeskind Saras Hibiscus Liebeskind Berlin Saras qH8pPB0n voor de organisatie. #EventsAreGreat

Share this:
Enkellaarzen Leren Leren Sacha Leren Sacha Sacha Enkellaarzen Bruin Leren Bruin Sacha Enkellaarzen Bruin Enkellaarzen
Mettalic Level Chainstrap Street Silver Crossbody 4Sw15